ONTDEK DIT NIEUWBOUWPROJECT

Maak hier uw afspraak. Veilig op kantoor of praktisch online.

Myra Zorgeloos thuiskomen

Myra combineert de voordelen van een kleinschalig appartementsgebouw met het ruimtegevoel van een luxeproject.

Zalige nieuwe buurt

Myra bevindt zich in de nieuwbouwwijk Regatta. Een wijk midden in het groen, aan het water en op een boogscheut van de stad.

Je nieuwe woonbuurt is een autoluwe, groene wijk, waar het rustig en goed wonen is. Hier woon je in de groene long van Antwerpen, omringd door parken, een natuurgebied en het grootste zeilmeer van Vlaanderen. Een fantastische plaats om aan een nieuw leven te beginnen. Met een Colruyt, buurtwinkels en restaurants om de hoek, woon je hier ook heerlijk handig. Met de tram, fiets of zelfs te voet bent u snel in het bruisende centrum van Antwerpen.

Weinig buren, veel luxe

Myra is een kleinschalig gebouw van vijf appartementen met een commerciële ruimte op het gelijkvloers. U woont er in een rustige omgeving aan het groene Jef Geeraertsplein.

Het project omvat vijf ruime appartementen, met twee of drie slaapkamers en één of twee badkamers. Allen hebben ze de kwaliteitsafwerking van Vooruitzicht.

De zeer ruime terrassen laten u volop genieten van de rustige en groene buitenomgeving.

Bereikbaar en leefbaar Linkeroever

Linkeroever leeft. Als geliefkoosde plek om te ontspannen en als thuis voor steeds meer mensen. Hier is het rustig, groen en centraal wonen: een unieke combinatie. Met tram of fiets sta je op vijf minuten in het bruisende centrum van Antwerpen. Linkeroever blijft vergroenen, met een gepland nieuw park van 18ha naast de Regatta wijk, 9km aan nieuwe fietspaden en een fietsbrug over de Schelde. Ook de bereikbaarheid is ideaal met een vlotte ontsluiting naar de belangrijke verbindingswegen.

Ontdek Myra

Myra combineert de voordelen van een kleinschalig appartementsgebouw met het ruimtegevoel van een luxeproject.

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?